Baza Sportivă aparținând clubului „Sense”, din Roman, a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute Mastersul Național FRT pentru Seniori, la care au participat cei mai buni tenismeni amatori din România. Competiţia a avut în program întreceri masculine la opt categorii de vârstă și alte două la feminin. Printre concurenți s-au aflat și mai mulți tenismeni suceveni, care au avut o comportare deosebită. Astfel, Mihai Pânzaru, legitimat la clubul Select, a cucerit titlul de campion al Categoriei de vârstă +35 de ani, după ce a trecut clar, în finală, cu scorul de 6-3, 6-1, de Gabriel Nițu, din Tecuci, care l-a învins în semifinale de suceveanul Constantin Cical Berariu, cu 6-3, 7-5. O misiune mai grea a avut Pânzaru în penultimul act, acolo unde a dispus cu 6-3, 7-5 de colegul său de club, Florin Popovici-Dumbravă.

Tot un sportiv de la clubul Select s-a impus în concursul Categoriei +40 de ani, este vorba de câmpulungeanul Relu Ifrim, după un meci pe muchie de cuțit, în compania lui Gabriel Popa, de la Condor Piatra Neamț. Trebuie precizat că nemțeanul a ajuns în ultimul act după un duel extrem de complicat, în semifinale, cu Alin Opincaru, pe care l-a învins cu scorul de 4-6, 6-1, 10-2.

Rezultate notabile au mai obținut Alexandru Năstasă, care a ajuns în finala Categoriei de +50 de ani, și Viorel Negru, care s-a oprit în semifinale, în turneul de la +55.

Cu clasări fruntașe la Mastersul Național se mai pot lăuda Ovidiu Busuioc, poziționat al cincilea la Categoria +60 de ani, și Lucian Pohoață, care a încheiat pe locul șapte întrecerea Categoriei de vârstă +40 de ani.