Înotătorii de la ACS „Nada Florilor” Fălticeni au cucerit cinci medalii la Campionatul Național de cadeți care se desfășoară pe parcursul acestei săptămâni la Târgoviște, în organizarea Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

O performanță excelentă a reușit David Ionuț Zarojanu, în vârstă de 12 ani, care a reușit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere atât la 100, cât și la 400 metri liber. Tot pe primul loc s-a clasat și Aissia Claudia Prisecariu (12 ani), după ce s-a impus în proba de 100 de metri spate cu timpul de un minut, șapte secunde și trei sutimi, ceea ce reprezintă un nou record național. În această cursă, Aissia a fost urmată în clasament de colegele sale de club Daria Alexa, Rianna Amariei și Ioana Georgescu.

De asemenea, sportivii din Fălticeni s-au remarcat și la Naționalele de copii, desfășurate la mijlocul lunii noiembrie, la București, concurs la care Daria Silișteanu a obținut două medalii de argint, la 100 metri spate și 100 metri liber, iar Alecsia Tenciu a devenit vicecampioană în proba de 100 de metri bras.

Antrenorii Luis Lăcătuș și Andrei Pinticanu s-au declarat mulțumiți de rezultate și au ținut să mulțumească pentru sprijin conducerii Primăriei Fălticeni, sponsorilor Romfour, Alma Clinic, Cabritur și Auto Florin, precum și părinților și profesorilor.