Foresta a deschis seria achizițiilor din intersezon cu transferul mijlocașului Yanis Zouaoui, în vârstă de 22 de ani. Acesta are dublă cetățenie, franceză și algeriană, și a evoluat ultima oară pentru Sporting Club Toulon, formație de liga a patra din Hexagon. Zouaoui este un jucător pe care antrenorul Ivan Gvozdenovic îl știe foarte bine.

În perspectiva luptei pentru promovarea în eșalonul al doilea, Foresta mai caută să se întărească în pauza de iarnă cu un atacant, dar de un alt profil decât Marin și Martin, doi mijlocași, unul central și unul de bandă, și un fundaș dreapta, care să îndeplinească regula under.

Pe de altă parte, imediat după încheierea sezonului de toamnă, conducerea grupării de pe Areni a renunțat la trei fotbaliști, este vorba de brazilianul Patrick Da Silva și de mijlocașii Cosmin Rotaru și Robert Dicu.

Foresta a încheiat sezonul de toamnă al Ligii a III-a pe poziția secundă a Seriei I, la egalitate de puncte cu alte două formații, Știința Miroslava și Bucovina Rădăuți.