Formația Șomuz Fălticeni se află în această perioadă într-un stagiu de pregătire centralizată, la Dej. În cadrul programului de marți, echipa antrenată de Daniel Stoica a susținut un meci de pregătire la Cluj-Napoca, în compania echipei școlii de fotbal Viitorul, din localitate. Partida disputată pe terenul sintetic din cadrul bazei sportive din cartierul Gheorghieni s-a încheiat cu victoria grupării fălticenene, cu scorul de 4-1 (3-1). Clujenii au fost cei care au deschis scorul la jumătatea primei reprize, din penalty, însă Șomuz a întors rezultatul și s-a impus clar la final, cu ajutorul golurilor marcate de Forisz (38), Tănăsoiu (41), Sahlean (43) și Julei (62).

Formația din Fălticeni a început meciul în alcătuirea: Chindriş – Forizs, Chisăliţă, Toukam, Njindja, Polifron, Tănăsoiu, Sahlean, Balde, Enciu, Joao Claudio. Au mai intrat: Pascal, Netbai, Tchassen, Julei, Paşcu, Nistor, Hadhria, Sandro și Cazacu.

Pentru miercuri, cu începere de la ora 14.30, fălticenenii au perfectat un joc test în compania formației Universitatea II Cluj, urmând ca vineri, înainte de revenirea acasă, să dispute un meci de verificare cu echipa de Liga a III-a Progresul Șomcuta Mare.