Aflată într-un stagiu de pregătire în Ardeal, formația de Liga a III-a Șomuz Fălticeni a susținut miercuri după-amiază un nou meci de verificare. Formația antrenată de Daniel Stoica a dispus cu scorul de 4-0 de Universitatea Cluj U19, într-o partidă disputată pe terenul sintetic din Parcul sportiv al Universităţii „Babeș-Bolyai”. Enciu (2), Forizs și Tănăsoiu au punctat pentru echipa fălticeneană.

Șomuz a început meciul în alcătuirea: Chindriş – Njindja, Forizs, Toukam, Paşcu, Polifron, Sahlean, Tchassen, Netbai, Balde, Enciu. Au mai evoluat: Pascal, Julei, Nistor, Hadhria, Sandro, Cazacu, Tănăsoiu și Joao Claudio.

Vineri, în ultima zi de cantonament, fălticenenii au programat un joc test cu formația de eșalonul al treilea Progresul Șomcuta Mare. Partida va avea loc pe terenul sintetic din localitatea clujeană Iclod, cu începere de la ora 12.00.

Până în prezent, în cadrul pregătirii de iarnă, Șomuz a disputat nouă meciuri de verificare, înregistrând patru victorii, un egal și patru înfrângeri: 1-0 cu LPS Suceava, 2-0 cu FC Botoșani U19, 4-1 cu Viitorul Cluj și 4-0 cu Universitatea Cluj U19, 1-1 cu Bucovina Rădăuți, respectiv 2-6 cu FK Miercurea Ciuc, 2-3 cu Aerostar Bacău, 0-1 cu Bucovina Rădăuți și 0-5 cu Petrolul.

Gruparea fălticeneană va începe campionatul pe data de 13 martie, în deplasare, cu Sporting Vaslui.