Gruparea Șomuz Fălticeni a terminat stagiul de pregătire din Ardeal cu un joc test pe terenul sintetic din comuna clujeană Iclod, în compania formației de Liga a III-a Progresul Șomcuta Mare, care activează în Seria a X-a. După 0-0 la pauză, fotbaliștii pregătiți de Daniel Stoica s-au impus la final cu scorul de 2-1, cu ajutorul golurilor marcate de camerunezul Tchassen, din pasa lui Camara, și Forizs, după un corner executat de Chiseliță.

Șomuz a început meciul în alcătuirea: Chindriş – Njindja, Forizs, Toukam, Chisăliţă, Polifron, Săhlean, Tănăsoiu, Balde, Joao Claudio, Enciu. Au mai intrat: Pascal – Camara, Julei, Paşcu, Cazacu, Nistor și Tchassen.

La Progresul Șomcuta Mare a evoluat şi atacantul Cătălin Tutuţă, jucător care în turul campionatului a evoluat pentru gruparea fălticeneană.

Nu mai puțin de zece meciuri de verificare a disputat Șomuz Fălticeni în intersezon, înregistrând cinci victorii, un egal și patru înfrângeri: 1-0 cu LPS Suceava, 2-0 cu FC Botoșani U19, 4-1 cu Viitorul Cluj, 4-0 cu Universitatea Cluj U19 și 2-1 cu Progresul Șomcuta Mare, 1-1 cu Bucovina Rădăuți, respectiv 2-6 cu FK Miercurea Ciuc, 2-3 cu Aerostar Bacău, 0-1 cu Bucovina Rădăuți și 0-5 cu Petrolul.

Gruparea fălticeneană va începe campionatul Ligii a III-a pe data de 13 martie, în deplasare, cu Sporting Vaslui.