Sala de atletism „Ioan Soter” din București a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute Campionatele Naționale de juniori II (U18) ale României. Printre remarcații competiției s-au aflat atleții de la CSM Dorna Vatra Dornei, antrenați de Cristian Prâsneac. Astfel, Claudia Ionela Costiuc a reușit să devină campioană națională în proba de 800 de metri, aceeași sportivă mai trecându-și în palmares un loc trei, în cursa de 400 de metri. Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere a urcat și Adelin Daniel Pop, în întrecerea masculină a probei de 800 de metri, cursă în care George David Covăsneanu a terminat al patrulea.

Ultima medalie cucerită de dorneni a fost argintul la ștafetă 4x400 de metri, în formula George David Covăsneanu, Petru Robert Kore, Alexandru Prâsneac și Adelin Daniel Pop.

„Sunt performanțe excelente, care vin să completeze rezultatele foarte bune înregistrate la finalul lunii februarie, la Campionatele Naționale pentru juniori I”, a precizat antrenorul Cristian Prâsneac, care a dorit să mulțumească pentru susținere Primăriei Vatra Dornei, Black-Hill, Aqua Carpatica, Coloana Center, precum și profesorilor de la Școala Gimnazială Nr. 4 din Vatra Dornei.