Foresta a reușit să câștige meciul din deplasare, cu Sporting Juniorul Vaslui, contând pentru etapa a XVI-a a Ligii a III-a și este ca și calificată în turul I al barajului pentru promovarea în eșalonul secund. Sucevenii s-au impus la limită, cu scorul de 1-0, cu ajutorul unui penalty obținut și transformat de Martin, în minutul 14.

Per total, partida a fost controlată de gruparea antrenată de Ivan Gvozdenovic, care a obținut o victorie meritată. „Forestierii” au stat bine în teren pe faza defensivă, iar în atac și-au creat și alte ocazii clare de a înscrie, însă Martin, în trei rânduri, Sumanariu și Postică nu au găsit drumul spre gol.

Foresta: Gal – Fărcășan, Novacek, Celeadnic, Drugă – Stănescu, Terzic – Zouaoui, Filip, Sumanariu – Martin. Au mai intrat: Postică, Konate, Mateciuc.

Pentru a fi siguri de accederea la baraj, „forestierii”, care conduc împreună cu Bucovina Rădăuți ierarhia Seriei I, mai au nevoie să adune trei puncte în ultimele două meciuri de campionat, cu „lanterna roșie” CSM Pașcani, pe teren propriu, și cu Dante Botoșani, în deplasare.