Evoluțiile bune din Liga Zimbrilor ale lui Viacheslav Sadovyi nu au trecut neobservate. Astfel, interul dreapta în vârstă de 30 de ani al Clubului Sportiv Universitar din Suceava a fost convocat din nou la echipa națională a Ucrainei, care în zilele de 28 aprilie, la Zaporozhye, și 2 mai, la Brno, se va confrunta cu Cehia, în preliminariile Campionatului European din 2022.

Sadovyi se va întoarce însă în timp util la echipa de club, pentru a putea fi de ajutor antrenorilor Adrian Chiruț, Iulian Andrei și Bogdan Șoldănescu la ultimul turneu din cadrul ediției de campionat 2020-2021 a Ligii Zimbrilor, care va fi găzduit de sălile Rapid și Dinamo, din Capitală. „Universitarii” vor sta în runda a XXVIII-a, programată sâmbătă, 8 mai, după care se vor confrunta cu Minaur Baia Mare, luni, 10 mai, cu începere de la ora 17.30, și cu Politehnica Timișoara, marți, 11 mai, de la ora 15.45, în ultimele două partide din actualul sezon.

Aflată în luptă pentru menținerea în Liga Națională în primul sezon de la revenirea în eșalonul de elită al handbalului românesc, echipa suceveană ocupă poziția a 11-a în clasament, având un avans de cinci puncte față de CSM Făgăraș, ocupanta ultimului loc retrogradabil, și unul față de ocupanta poziției a 12-a, CSM Bacău.