Aflată în cantonament în Croația, Foresta a pierdut cu 1-0 cel de-al doilea meci din cadrul turneului Arena Cup, disputat împotriva formației NK Istra, clasată pe poziția a noua în prima ligă croată. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Miskovic, în minutul 50 al întâlnirii. „Galben-verzii” au beneficiat de două oportunități de egalare pe final, prin Manole și Chika. Nu mai puțin de șapte fotbaliști croați a testat gruparea suceveană în această confruntare; este vorba de portarul Terzic și de jucătorii de câmp Pavletic, Simic, Bulat, Denkovic, Jazanovic și Safarovic.

Foresta a început meciul în alcătuirea: Terzic – Pavletic, Simic, Bulat, Crap, Denkovic, Jazanovic, I. Marian, Safarovic, Popovici, Chika. Pe parcursul partidei au mai intrat: C. Mihăescu, Chelari, Samson, Olowaseun, Arnold, I. Mihăescu, Cimbru, Botezatu și Manole. Antrenori: Bogdan Tudoreanu și Antoniu Stoian. Director tehnic: Kuzman Babeu.

În continuarea turneului de la Medulin, „forestierii” vor juca împotriva formației FK Zarkovo (Serbia, Liga a II-a), marți, 18 ianuarie, de la ora 12.00. În funcție de rezultatele înregistrate, gruparea suceveană va mai disputa unul sau două meciuri în faza următoare a competiției.

În primul meci susținut în cadrul turneului de la malul Adriaticii, „forestierii” au fost învinși cu 2-0 de HNK Sibenik (Croația, Liga I).