Sucevenii de la Foresta s-au confruntat cu echipa FK Zarkovo, care activează în eșalonul secund din Serbia, în cel de-al treilea meci al turneului Arena Cup, de la Medulin (Croația). Partida a fost una echilibrată, săracă în faze de poartă și s-a încheiat nedecis 0-0. În afară de lotul cu care s-a plecat din România, pentru „galben-verzi” au jucat și șase fotbaliști croați, care susțin probe de joc la gruparea suceveană.
Foresta a început meciul cu FK Zarkovo în alcătuirea: Terzic - Jozanovic, Crap, Simic, Bulat, Bogovic, Iasarevic, Samson, Chelari, Olowaseun, Chika. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: C. Mihăescu, Botezatu, Arnold, Galiț, Manole și Cimbru. Antrenori: Bogdan Tudoreanu și Antoniu Stoian. Director tehnic: Kuzman Babeu.
În continuarea turneului de la Medulin, „forestierii” vor mai juca o partidă de clasament, împotriva unui adversar care va fi anunțat ulterior. Duelul va avea loc, cel mai probabil, vineri, întoarcerea acasă fiind programată o zi mai târziu.

„Forestierii” au pierdut primele două meciuri susținute în cadrul turneului de la malul Adriaticii, susținute împotriva unor adversari din prima ligă a Croației: 0-2 cu HNK Sibenik și 0-1 cu NK Istra.