Elevul fruntaș Tudor Andrei Mihalache, de la Colegiul Național Militar ,,Ștefan cel Mare" Câmpulung Moldovenesc, a obținut medalia de argint la proba de perechi și medalia de bronz la proba individuală, la Campionatul Național de Taekwondo WT 2022.

Competiția s-a desfășurat în perioada 23-25 septembrie, la Odorheiu Secuiesc.

Aceste două medalii s-au alăturat celor peste 20 deținute în palmares de elev, câștigate de-a lungul timpului la concursurile și campionatele naționale.

,,Sunt mândru pentru rezultatele obținute la acest campionat național de taekwondo, la care am participat alături de alți aproximativ 300 de sportivi de la 24 de cluburi din țară. Suntem o familie mare și ne bucurăm să ne revedem și să ne confruntăm în sălile de concurs.

Practic taekwondo de mai bine de nouă ani și am reușit, pas cu pas, prin muncă și ambiție, prin antrenament asiduu, să dețin până în acest moment centura neagră 1DAN. Consider că sportul mi-a educat spiritul de competiție, dar și cel al muncii în echipă, de aceea alegerea colegiului militar nu a fost o întâmplare”, a menționat elevul.