Runda cu numărul 10 a Ligii a III-a a adus un succes important pentru Bucovina Rădăuți. Trupa lui Ionuț Plămadă s-a impus cu scorul de 3-1 în fieful celor de la Știința Miroslava, victorie în urma căreia rădăuțenii au revenit pe o poziție de play-off. Bucovina a deschis scorul prin lovitura de cap a lui Radu Ungurianu, la mijlocul primei reprize, și își putea dubla avantajul până la pauză, atunci când șutul căpitanului Alin Florescu, din lovitură liberă, a nimerit transversala. 0-2 s-a făcut în minutul 83, după ce Ionel Stoian a transformat cu siguranță o lovitură de la 11 metri, pentru ca Armand Șvichi să-și treacă și el numele pe lista marcatorilor, în minutul 90. Reușita de onoare a gazdelor, din secvențele de prelungiri, a purtat semnătura lui Răzvan Costin.

Bucovina: Butnariu – Șpac, Dumitraș, Florescu, Coajă, Sahlean, Leonte, Ungurianu, Aftanache, Stroe, I. Plămadă. Au mai intrat: Stoian, Baciu, Coroamă, Șvichi.

Rădăuțenii vor juca tot în deplasare în etapa a următoare, cu Rapid Brodoc, sâmbătă, 5 noiembrie, cu începere de la ora 14.00.