Gabi Iancu, 24 de ani, a revenit în Liga 1 Betano, atacantul fiind ultima dată în Polonia, la Termalica BB. Jucătorul ce a evoluat la echipe ca Viitorul sau FCSB a semnat cu FC Voluntari un acord pe doi ani, informează MEDIAFAX.

Iancu a sosit din postura de jucător liber de contract şi interesant e că el e cel care a marcat golul ce a adus singurul titlu din vitrina celor de la Viitorul, în 2017, când trupa lui Hagi a învins cu 1-0 pe CFR. El a fost şi primul transfer important al Viitorului către FCSB, Becali punându-o o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro.

Totuşi, oficialii constănţeni au explicat în toamna lui 2017 de ce s-au despărţit de omul care le-a adus titlul. ”Gabi Iancu, dacă nu mă înşel, s-a transferat pe ultima sută de metri pe undeva... cred că prin coada clasamentului din Polonia. Eu zic că el a dat cu piciorul la oala cu smântână. El venise de nicăieri. La noi n-a realizat că i s-a întins o mână şi că avea o şansă extraordinară să revină. Vorbesc despre a doua şansă. Ajungi să fii în lotul echipei campioane, să câştigi un titlu şi să nu scoţi nimic din treaba asta. N-a fost dorinţa lui Iancu de a pleca, a fost dorinţa lui Gică Hagi. Nu l-a mai vrut. A văzut că el nu este dispus să facă pasul pentru calităţile pe care le avea. Hagi se aştepta să aibă o altă reacţie”, a declarat atunci oficialul Viitorului, Cristian Bivolaru, pentru ProSport.