În urma unor discuţii contradictorii iscate de la dreptul de proprietate pentru casa părinţilor, un bărbat şi-a agresat fratele, care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Duminică, în jurul orei 15.28, Ioan Ț., de 42 ani, din comuna Fântânele, a sesizat poliția prin 112 despre faptul că în timp ce se afla la locuința părinților săi, pe raza satului Stamate, a fost agresat de fratele său, Vasile Ț., de 38 ani, localnic.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că agresorul locuiește în aceeași curte cu părinții săi, în imobile diferite. Duminică, Ioan Ț. a venit în vizită la locuința părinților săi, iar pe fondul unor discuții contradictorii între cei doi frați referitoare la dreptul de proprietate asupra locuinței părinților, s-a iscat o altercație, în urma căreia Vasile Ț. l-a lovit în zona capului pe fratele său.

Victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

„În cauză s-a întocmit dosar penal față de Vasile Ț. pentru comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe, ce urmează să fie soluționat procedural”, se precizează în comunicatul poliţiei.