Un autoturism BMW, condus cu viteză excesivă, în care se aflau cinci tineri, a fost implicat într-un accident extrem de violent, în noaptea de duminică spre luni, pe strada Grigore Alexandru Ghica, la intrarea în municipiul Suceava, dinspre Rădăuţi. BMW-ul s-a răsturnat de mai multe ori pe carosabil, a lovit un alt autoturism, după care a ajuns pe trotuar cu roţile în sus. În urma accidentului unul dintre tineri a murit, în timp ce altul se află în stare critică.

După producerea accidentului, şoferul, un tânăr în vârstă de 20 de ani, a fugit de la faţa locului.

Ceilalţi patru tineri au fost găsiţi la faţa locului şi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava. Aici unul dintre ei a fost resuscitat de mai multe ori, după care a fost băgat în sala de operaţie. Din păcate, însă, nu a mai putut fi salvat. Un al doilea era şi el în stare critică, având leziuni grave la nivelul capului.

Cei cinci tineri au plecat cu maşina la o petrecere la Cajvana, duminică după-amiază. Se pare că au consumat toţi cinci alcool, iar în jurul miezului nopţii s-au hotărât să plece înapoi spre casă.

Printre cei cinci tineri, în maşină s-au aflat doi fraţi, Daniel Mîndrilă, cel care a condus autoturismul BMW, şi Ștefan Mîndrilă. În luna februarie, cei doi au mai fost implicaţi într-un accident mortal, cu un alt BMW, maşina fostului director al Casei de Pensii Suceava, Robert Marian. Atunci la volan a fost Ștefan Mîndrilă, iar Paul Mîndrilă, în vârstă de 17 ani, frate mai mic, a murit.