Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare" Suceava (USV) organizează un concert deosebit susţinut de Mike Godoroja & Blue Spirit. Evenimentul va avea loc în data de 19 decembrie, de la ora 19.00, pe scena Sălii Cinema Modern, Centrul Cultural Bucovina.
Biletele costă 30 de lei sau 15 lei pentru elevi şi studenţi. Acestea se pot achiziţiona online, pe www.ccs-sv.ro/www.biletesuceava.ro, sau de la Observatorul Astronomic, în intervalul orar 10:00-12:00.
Organizatorii transmit: „Sunt 30 de ani de când Mike Godoroja face muzică, ajută pe alţii să facă muzică, sprijină muzica de calitate din România. A înregistrat cu Blue Spirit opt albume, a compus pentru Iris, Felicia Filip şi Blue Spirit, a fost producătorul muzical al întâmplărilor care i-au adus în România pe Ray Charles, James Brown, Chick Corea, Zucherro, Big Mountain, Jimmy Smith, Steve Howe, Steve Hackett, David Palmer, a realizat timp de peste 25 de ani emisiuni de radio şi televiziune despre muzică şi artişti. Blues-ul <elastic>, condimentat cu jazz, rock, folk, country şi tradiţionale modele româneşti creează inconfundabila marcă Mike Godoroja & Blue Spirit”.

Informaţii suplimentare se pot obţine la tel. 0752 092 606.