Un grup de copii de la Casa de tip familial „Sf. Nicolae” din municipiul Suceava, însoţiţi de Carmen Netedu, director de programe al Fundaţiei FARA şi manager al Căminului „Sf. Nicolae”, i-a oferit Prinţului Charles al Marii Britanii, patron regal al Fundaţiei FARA, un coşuleţ cu ouă încondeiate, o icoană şi un covoraş lucrat manual. Acest lucru a fost posibil datorită vizitei în România pe care a făcut-o, în calitate de patron regal al Fundaţiei FARA, Alteţa Sa Regală (ASR) Prinţul Charles al Marii Britanii, la Casa de tip familial „Sf. Gabriel”, pentru copii care nu se află în grija părinţilor, şi la Centrul de Tranzit Foyer,pentru tineri în dificultate care învaţă viaţa independentă, două proiecte sociale din Popeşti-Leordeni.

Prinţul Charles al Marii Britanii a vizitat copiii de la Casa „Sf. Nicolae” din municipiul Suceava în luna mai a anului 2003, motiv pentru care reprezentanţi ai acestui centru au dorit să se reîntâlnească cu patronul regal al fundaţiei. Carmen Netedu ne-a spus că la întâlnirea avută cu Prinţul Charles al Marii Britanii a prezentat un bilanţ al programelor FARA în judeţul Suceava, în special activităţile ce se derulează la Casa de tip familial „Sf. Nicolae”, dar şi la trei centre protejate pentru tineri cu dizabilităţi, unul la Cacica şi două în zona Fălticeni.

După ce Prinţul de Wales i-a întrebat pe copiii de la Suceava dacă au venit cu trenul, adăugând: „Cred că sunteţi extenuaţi!”, Alteţa Sa Regală şi-a amintit cu drag de vizita din 2003 efectuată la Suceava.