Un bărbat de 76 ani, din orașul Gura Humorului, ce conducea duminică, în jurul orei 18.30, un autoturism pe DJ 177C, în exteriorul localității Capu Câmpului, dinspre Valea Moldovei către Gura Humorului, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei, maşina a părăsit partea carosabilă spre partea dreaptă, unde a intrat în coliziune frontală și laterală cu mai mulți puieți de arbori.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului și transferat la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații amănunțite.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „conducerea  unui vehicul sub influența alcoolului” şi „vătămare corporală din culpă”, se precizează în comunicatul poliţiei.