Așa cum era de așteptat echipa de copii a Forestei nu a avut nici o șansă în fața grupării ASA Târgu Mureș în etapa a doua a Ligii secunde. Ardelenii, care și-au propus să revină cât mai repede pe prima scenă a fotbalului românesc, au câștigat cu 6-0 disputa cu adolescenții Sucevei. Conștienți că se află în fața unei misiuni imposibile, fotbaliștii lui Florin Cristescu au abandonat total intențiile ofensive, încercând să joace grupat în apărare, într-o formulă de echipă cu cinci fundași, în care Bolocan a jucat rolul de libero. Sucevenii nu pot fi acuzați că nu s-au dăruit, au avut și momente de joc bun, însă diferența de valoare, incluzând aici plusul de talie și experiența, și-a spus până la urmă cuvântul.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 27 prin P. Iacob, iar până la pauză s-a făcut 3-0 după ce C. Ene și același P. Iacob au reușit să-l învingă pe bravul portar al Forestei, Bâlbă. Repriza a doua a fost dominată teritorial tot de formația oaspete, care a izbutit să mai puncteze de alte trei ori prin Boiciuc, Băjan și Sârbu.

La meciul de pe Areni a asistat și un grup de investitori din Republica Moldova, asistat de un impresar francez, care intenționează să se implice financiar la gruparea suceveană. Discuțiile vor continua în zilele următoare, conducerea Forestei declarându-se optimistă în privința finalizării cu succes a negocierilor.

Foresta: Bâlbă – Colțuneac, Negrea, Bolocan, Păvăluc (73 Șorodoc), Tacu – Buțerchi (89 Mandiuc), Rață, R. Bosânceanu, Coroamă – Scutariu (79 Buliga).

Antrenor: Florin Cristescu.

ASA Târgu Mureș: Florin Iacob - Băjan, Cornel Ene, Florin Ilie (46 Cherteș), Panait, Paul Iacob, Mijocovic, Dumitru Muntean, Licu (60 Sârbu), Schieb (46 Boiciuc), Petriş.

Antrenor: Laszlo Balint.