Poliţiştii suceveni au fost nevoiţi să urmărească un autovehicul mai bine de un kilometru pentru a reuşi să-l legitimeze pe şofer. În momentul în care au reuşit să-l oprească pe fugar şi să-l verifice în baza de date au aflat şi de ce acesta încerca să se facă nevăzut: nu avea permis de conducere.

Totul s-a întâmplat vineri seară, în jurul orei 21.30, când o patrulă din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a observat pe strada Grigore Alexandru Ghica, din municipiul Suceava, un autoturism staționat cu farurile aprinse. Oamenii legii s-au apropiat de maşină, dar în acele clipe şoferul a pornit în trombă spre comuna Pătrăuți. Cursa de urmărire s-a terminat destul de repede, iar când l-au legitimat pe şofer, poliţiştii au aflat că este vorba de un tânăr de 21 de ani din comuna Dărmăneşti, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.