Deşi are în spate aproximativ 50 de ani de carieră muzicală, interpretul de muzică uşoară din Republica Moldova Ion Suruceanu a cântat joi, 8 Martie, de Ziua Internaţională a Femeii, pentru prima dată pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Artistul a explicat că a mai cântat la Suceava, la evenimente private, dar niciodată într-un mare spectacol.

În prima parte a spectacolului intitulat „Sărut, femeie, mâna ta!” au urcat pe scenă soliştii Mariana Pisică, Cristina Vasopol (fostă concurentă la „Vocea României”), Luminiţa Vologa, Mihail Anton, Orchestra de Revistă şi Baletul Teatrului Muzical „Nae Leonard” din Galaţi, dirijor: Nicolae Mantu, care au oferit publicului ”mărţişoare muzicale” din repertoriul internaţional, dar şi din tezaurul muzicii româneşti nepieritoare, dacă amintim doar de piesele Mariei Tănase.

În ropote de aplauze a fost întâmpinat pe scenă şi îndrăgitul artist Ion Suruceanu, al cărui repertoriu este binecunoscut mai ales de femei. Acestea au primit în dar, de ziua lor, un buchet generos de melodii, dacă luăm în calcul faptul că artistul a cânta fără pauză mai bine de două ore. Nu au lipsit din repertoriul ales de artist pentru spectacolul de la Suceava piese precum: „Ce seară minunată”, „Bucuria”, „Sărut, femeie, mâna ta!”, „Numai tu, numai tu”, „Anii mei şi tinereţea”, „Clar de lună”, „Nu mă uita”, ”Melancolie” etc. sau ”Drumurile noastre”, din repertoriul bunului său prieten Dan Spătaru.