Un bărbat de 62 de ani, din Cândeşti, judeţul Botoşani, a murit după ce maşina pe care o conducea a fost izbită de un autoturism condus de un tânăr de 23 ani, din Dorohoi, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Accidentul a avut loc la Zvoriştea, pe DN 29A, joi dimineaţă, în jurul orei 6.45.

Tânărul de 23 ani conducea un autoturism pe direcţia Suceava - Dorohoi care a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de bărbatul de 62 de ani care circula din sens invers. În urma impactului, şoferul în vârstă de 62 de ani a suferit leziuni, fiind transportat la Spitalul Judeţean Suceava cu o ambulanţă. În drum către spital, în ambulanţă, la ora 08.30, victima a decedat.

Fiind testat cu aparatul etilotest s-a stabilit că tânărul din Dorohoi avea o alcoolemie de 0,23 mg/l alcool pur în aer expirat.

„Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, se precizează în comunicatul poliţiei.