În vederea susţinerii examenului de bacalaureat şi a examenului de admitere la facultate, profesori ai Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava oferă consultaţii gratuite la Limba şi Literatura Română şi la Matematică.

Pentru al patrulea an consecutiv, elevii din judeţul Suceava, dar şi din judeţele învecinate, care doresc să-şi îmbunătăţească performanţele şcolare, pot profita de această oportunitate. Consultaţiile sunt concepute sub forma unor module interactive şi vor putea fi personalizate în funcţie de nivelul de pregătire al elevilor participanţi.

Pentru înscriere, este necesară completarea cererii de înscriere, aflată pe site-ul www.usv.ro, la secţiunea „Consultaţii bacalaureat”, şi transmiterea ei în perioada 21 februarie – 7 martie. Orarul consultaţiilor va putea fi, de asemenea, accesat pe site-ul USV, înainte de finalizarea perioadei de înscrieri. Alte informaţii la nr. de telefon 0230-216147, int. 505.

În urma cursurilor de pregătire desfăşurate în perioada februarie-mai 2018, la care au participat aproape 350 de elevi, peste 90% dintre cursanţi au obţinut diploma de bacalaureat.