Mai mulţi elevi de la Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” din Câmpulung Moldovenesc, însoţiţi de profesoara Marieta Sabie, au fost premiaţi recent la un concurs de informatică desfăşurat la Sibiu. Este vorba de Dual PC, un Concurs Naţional de informatică şi TIC, ediţia a XVII-a, cu mai multe secţiuni: pagini web, tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor, fotografie, paint, pentru elevi de la clasele a V-a până la clasa a XII-a.

Concursul s-a desfăşurat la trei licee din Sibiu: "Onisifor Ghibu", "Regina Maria" şi "Gheorghe Lazăr". La concurs au participat elevi din mai multe judeţe: Arad, Alba, Gorj, Dolj, Suceava, Bacău, Neamţ, Cluj, Ilfov. „Am fost ajutaţi de şcoală cu transportul pe tren şi sponsorizaţi de doamna farmacistă Daniela Sădean, de la Farmacia Actis, din Câmpulung Moldovenesc. A fost întotdeauna receptivă când e vorba de copii ce învaţă şi se pregătesc temeinic”, a declarat profesoara Marieta Sabie.

Elevii de la „Dragoş Vodă” au obţinut: două premii I la TIC: Sergiu Cernat, clasa a XI-a, Mihnea Tautu, clasa a XII-a, un premiu II - Eduard Ţaran şi două menţiuni la TIC - Mihai Donisan şi Bogdan Rusu, clasa a X-a. Elevii au fost pregătiţi de prof. Emilia Cirdeiu şi Marieta Sabie. În timpul scurt pe care l-au avut la Sibiu, elevii au vizitat câteva obiective turistice.