Victima unei agresiuni s-a ales cu dosar penal după ce poliţiştii veniţi la faţa locului au descoperit că condusese un moped fără a avea permis de conducere, modepul nu era înmatriculat, iar pe deasupra, tânărul respectiv era şi băut bine.

Duminică, în jurul orei 15.30, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată despre faptul că un bărbat de 27 de ani, din comuna Brodina, a fost victima unei agresiuni. Din primele cercetări, polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în timp ce se deplasa pe un moped pe DJ 209G din comuna Brodina, victima a fost lovită de o persoană necunoscută care a coborât dintr-un autoturism.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că mopedul nu este înregistrat sau înmatriculat, iar bărbatul de 27 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” și „lovire sau alte violențe”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii incidentului.