Un grav caz de agresiune asupra unui copil s-a petrecut într-o familie din Rădăuţi. O fată în vârstă de 11 ani a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava în după-amiaza zilei de 3 ianuarie, cu o fractură frontală dreaptă, în urma unei lovituri încasate de la tată. Medicii au internat-o pe minoră pe secţia de Neurochirurgie, de unde ar urma să fie externată astăzi.

Pe 3 ianuarie, în jurul orei 14.30, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată prin 112 chiar de către fata de 11 ani, care a reclamat că tatăl său a lovit-o în timp ce se aflau la domiciliu.

Din cercetări a rezultat că Viorel I., în vârstă de 62 de ani, din Rădăuţi, a venit acasă beat şi fără vreun motiv anume a lovit-o pe fată cu palma în zona capului. Lovitura a fost puternică, provocându-i fetei traumatismul sever cu fractură de la nivelul frunţii.

Atât soţia bărbatului, cât şi fiicele lor le-au declarat poliţiştilor că se află într-o stare de temere permanentă din cauza agresivităţii bărbatului.

Având în vedere delicată situaţie, poliţiştii au emis un ordin de protecţie valabil 5 zile, prin care bărbatului îi este interzis să se apropie de soţie sau de fiice.