Drumurile naţionale din raza de competenţă a SDN Suceava sunt deschise; sunt „la negru”, cu excepţia DN 2E Cacica-Marginea şi DN 2K Solca-Milişăuţi, unde alternează sectoare umede cu sectoare de zăpadă frământată, conform unui comunicat remis în această dimineaţă de purtătorul de cuvânt al Prefecturii Suceava, Diana Găşpărel. Autofrezele lucrează pentru lărgire pe tronsoanele afectate de viscol.

La ora 8.00, pe DN 17 carosabil era umed, pe celelalte drumuri naţionale carosabilul umed alterna cu porţiuni de zăpadă frământată, în strat de 1 cm. Nu mai ninge, vântul a scăzut în intensitate şi nu se înregistrează probleme deosebite.

În cursul dimineţii a fost deblocat şi drumul spre Museniţa şi se lucrează pentru lărgire.

Diana Găşpărel a precizat că se acţionează cu 31 de utilaje pe drumurile judeţene din zonele Dărmaneşti, Costâna, Todireşti, Comăneşti, Pârteşti, Arbore, Calafindeşti, Negostina, Salcea-Aeroport, Salcea-Fântânele-Roşcani, Suceava-Ipoteşti-Bosanci-Liteni-Dolhasca, Fălticeni-Dolhasca, Probota, Cornu Luncii-Baia, Mălini-Slatina, Bogdăneşti-Râşca, Forăşti, Vama-Moldoviţa, Pojorâta-Izvoarele Sucevei, Panaci, Gura Haitii, Rădăuţi-Volovăţ-Burla, Satu Mare, Gălăneşti, Măneuţi.
Carosabilul este acoperit cu zăpadă pe toate drumurile judeţene şi se acţionează cu lama şi material antiderapant. Mai viscoleşte în zona Liteni-Lucăceşti pe DJ 290C, dar nu sunt probleme. Se intervine cu două utilaje, pentru lărgirea carosabil.