Președintele ALDE Suceava, medicul veterinar Octavian Ilisoi, a spus că situația creată de pandemia de COVID-19 este una care trebuie tratată la modul cel mai serios, pentru ca fiecare dintre noi să-și protejeze familia și apropiații.
”Chiar dacă anul acesta vor avea parte de un Paște total diferit față de ceea ce știau, sunt convins că bucovinenii vor păstra în suflet tradițiile și obiceiurile legate de aceste sfinte sărbători ale creștinătății. Cu credință și speranță vom trece cu toții peste această încercare”, a spus Octavian Ilisoi.
Președintele ALDE Suceava a dorit să le transmită tuturor sucevenilor, din partea sa și a formațiunii din care face parte, toate gândurile bune și speranța că lucrurile vor reveni la normal în cel mai scurt timp.
”Prin smerenie și cu credința care ne-a fost alături veacuri întregi vom reuși să ieșim învingători din acest nou război la care suntem martori și participăm. Așa cum neamul nostru a trecut peste mari încercări și de fiecare dată a reușit să reziste, tot așa cred că vom reuși și de această dată. Le urez tuturor oamenilor un Paște liniștit alături de cei dragi și să aibă parte de multă sănătate”, a fost mesajul lui Octavian Ilisoi.