Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost prins de un echipaj de jandarmi la scurt timp după ce a spart un magazin mixt din Rădăuți. Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.20. Jandarmii au observat la acea oră târzie din noapte doi tineri care cărau un sac voluminos și o cutie de carton.

Oamenii legii au încercat să-i legitimeze pe cei doi, numai că tinerii au abandonat bagajele și au încercat să se facă nevăzuți într-o zonă întunecată. După câteva sute de metri, unul dintre tineri a fost prins și în timp ce era audiat a recunoscut că bunurile din sac proveneau dintr-un furt. Acesta a dat amănunte despre modul în care el și prietenul în vârstă de 14 ani au intrat în interiorul unui magazin mixt.

De acolo, cei doi au furat mai multe bunuri de consum, cât și o casetă de valori, pe care le-au abandonat într-un parc din apropiere, ulterior acestea fiind gasite la locul indicat. Marfa a fost ridicată și predată Poliției pentru a putea fi restituită păgubitului, iar tânărul în vârstă de 19 ani va fi cercetate pentru furt calificat și distrugere.