Incidența cazurilor pozitive de Covid-19 a scăzut sub pragul de alertă în trei comune care se aflau sub măsuri restrictive din 15-16 noiembrie, astfel încât Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Suceava a decis, luni, ca acestea să revină în zona verde. Restricțiile care au fost instituite pentru comunele Poiana Stampei, Capu Câmpului și Frătăuții Noi și-au încetat aplicabilitatea în data de 30 noiembrie. La Poiana Stampei incidența a coborât la 0,43 la mie, la Capu Câmpului - 0,40 a mie și la Frătăuții Noi - 1,14 la mie.

Tot în data de 30 noiembrie, CJSU a decis prelungirea restricțiilor corespunzătoare scenariului galben, începând cu 1 decembrie, pentru orașele Broșteni, Dolhasca și comunele Crucea, Dornești, Ipotești, Vadul Moldovei și introducere de restricții similare, începând cu data de 2 decembrie, ora 00.00, pentru comunele Cacica și Pârteștii de Jos. Măsurile sunt valabile pentru o perioadă de 14 zile și au fost dispuse deoarece în aceste localități incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este între 1,5 și 3/1000 de locuitori.

În această perioadă restaurantele la interior pot funcționa până la 30% din capacitate, în intervalul orar 06:00-23:00, la fel și cele din interiorul hotelurilor și pensiunilor. La 30% din capacitate pot funcționa și sălile de jocuri de noroc. Este interzisă funcționarea cluburilor, barurilor și discotecilor.