O altercație izbucnită în seara zilei de luni pe terasa unui bar din Forăști s-a încheiat tragic, un bărbat în vârstă de 48 de ani murind la Spitalul Județean Suceava, unde a ajuns în stare gravă, cu leziuni la cap.

Din cercetările derulate de polițiștii de la Secția Rurală Vadu Moldovei rezultă că în jurul orei 17.20, Vasile Mihăilescu, în vârstă de 48 de ani, în timp ce se afla pe terasa barului Mihai SRL Forăști, a avut un conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cu Benone Vișan, în vârstă de 37 de ani, acesta din urmă lovindu-l cu pumnul. Bărbatul de 48 de ani s-a dezechilibrat și a căzut pe pardoseala terasei. Acesta s-a lovit violent la cap în cădere, imediat venind și apelul la 112 în care s-a solicitat intervenția unei ambulanțe. Diagnosticul preliminar pus de medici a fost de traumatism cranio-facial prin agresiune. 

Pacientul a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava. Din păcate, în jurul orei 4.00 dimineață bărbatul de 48 de ani a decedat.

Autopsia care va aduce lămuriri privind cauza morții va fi efectuată miercuri, după 24 de ore de la deces.

Cel mai probabil este vorba de infracțiunea de lovituri cauzatoare de moarte, însă încadrarea exactă a faptei se va face în urma stabiliri cauzei morții de către medicii legiști și a stabilirii tuturor leziunilor suferite.

În primă fază a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”. Este probabil ca ancheta să fie preluată de judiciariștii de la Serviciul de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.