Un tânăr care și-a înjunghiat iubita minoră, care la vremea respectivă era și însărcinată, și-a aflat pedeapsa. Andrei Prundeanu a fost condamnat de magistrații Tribunalului Suceava la 10 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor calificat. Soluția nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Suceava. Fapta pentru care s-a ajuns la condamnarea actuală s-a petrecut în ianuarie 2020, iar victimă a fost o tânără provenită din sistemul social.

Fata a fost, în perioada 2004-2018, în plasament simplu, iar în cursul anului 2018 a fost mutată într-un apartament social din municipiul Fălticeni. Ulterior, deși minoră, fata a rămas însărcinată cu Andrei Prundeanu. În ianuarie 2020, în urma unor certuri, minora în vârstă de 17 ani a fost înjunghiată de iubit, care nu a ținut cont nici de faptul că fata urma să aducă pe lume un copil.

După ce a fost înjunghiată cu briceagul, tânăra a fost dusă la spital, iar ulterior a locuit într-un centru social. În decembrie 2020, după ce a împlinit 18 ani, fata a cerut să părăsească respectivul centru social, iar cererea i-a fost acceptată.