Patru angajați din învățământul sucevean și trei elevi au fost confirmați cu Covid-19. Inspectoratul Școlar Județean Suceava a transmis situația cazurilor confirmate cu Covid-19 în școlile sucevene, joi, 11 martie. Este vorba de un profesor de la învățământul primar de la Școala Gimnazială Drăgoiești și unul de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava, un profesor de la învățământul liceal de la Liceul Teoretic „Ion Luca” Vatra Dornei și un angajat din cadrul personalului nedidactic de la Școala Gimnazială „Ion Irimescu” Fălticeni, care au fost depistați pozitiv la SARS-CoV-2.

Cei trei elevi cu Covid-19 sunt de la Colegiul „Vasile Lovinescu” Fălticeni, Liceul cu Program Sportiv Suceava și Școala Gimnazială Todirești. Purtătorul de cuvânt al IȘJ Suceava, inspector școlar prof. Cezar Anuței, a declarat că pentru a reduce riscul infectării cu Covid-19 în rândul copiilor,patru clase de la învățământul primar: Școala Gimnazială Drăgoiești (trei clase), Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Suceava (o clasă) au trecut la învățământul online.

De asemenea, o clasă de la învățământul gimnazial: Școala Gimnazială Todirești și o clasă de la învățământul liceal: Liceul cu Program Sportiv Suceava, care aveau activitate fizică, au trecut la învățământul online.