Constantin Cătălin Antoniu, în vârstă de 35 de ani, din Fălticeni și Traian Holca, în vârstă de 51 de ani, din Pătrăuți, au murit în accidentul petrecut joi pe autostrada A6 în Germania, în zona oraşului Nurnberg. În accident ar mai fi murit un al treilea bărbat, despre care nu avem la această oră date certe. Cei doi se aflau într-o autoutilitară cu care se făcea transport de persoane și bagaje din Suceava către mai multe țări din Europa.

Constantin Cătălin Antoniu avea o firmă de transport persoane și colete.

Știrea inițială cu privire la accident a fost difuzată de site-ul www.stiridiaspora.ro, care a oferit și alte amănunte despre tragedie.

”Potrivit informațiilor furnizate de polițiști, o autoutilitară a intrat cu foarte mare viteză într-un tir, probabil din cauza neatenției. Din câte se pare, tirul din față frânase pentru că urma un blocaj rutier. Traficul rutier pe autostrada A6 a fost blocat timp de câteva ore, perioadă în care pompierii şi medicii au intervenit pentru a-i salva pe bărbaţii striviţi în autoutilitară”, scrie site-ul menționat.

Așadar, șoferul autoutilitarei plecate de la Suceava nu ar fi păstrat distanța regulamentară în mers în raport cu viteza și nu a mai avut timp să oprească. Este foarte posibil ca oboseala să fi jucat un rol important în tragedie. Cei care fac curse de acest gen, transportând câteva persoane și mărfuri, forțează adesea limita pentru a putea face cât mai multe curse. Înainte de a-și pierde viața, Cătălin Antoniu anunța că următoarea plecare din România către Franța, Austria și Germania va avea să aibă loc miercuri, 24 martie, urmând să se întoarcă în România sâmbătă, 27 martie. Cătălin Antoniu era căsătorit și avea doi copii, o fetiță și un băiat de trei ani.