Ștefan Mandachi a reacționat printr-o postare publică în urma acțiunii polițiștilor suceveni de sâmbătă după-amiază, de la Magnificus Plaza, unde avea loc o petrecere de nuntă cu peste 150 de invitați. Polițiștii au transmis că au oprit nunta și au aplicat amenzi de 14.000 de lei, administratorului unității și organizatorilor evenimentului.

Esența mesajului lui Mandachi este că nu era vorba de o nuntă în adevăratul sens al cuvântului și că se respecta distanțarea la mese:

”Așa cum au constatat și organele de control, restaurantul era ocupat la 26%, cu respectarea distanțelor legale. Când voi ajunge la Suceava, pot pune la dispoziția tuturor imaginile, întrucât sunt în spațiu public. Din imagini veți putea observa singuri, cu ușurință că: nu exista nici formație, nici muzică, nici DJ, niciun sunet, niciun dans, nici mire, nici mireasă și se pot vedea respectarea cu sfințenie a tuturor măsurilor de distanțare”, a transmis afaceristul.

Acesta a mai spus că deține 70 de restaurante și chiar dacă ar fi Superman nu ar putea fi prezent la toate în aceiași zi. Acesta a mai transmis că angajații săi vor fi demiși dacă au încălcat legea.