Lucrările de asfaltare a drumului județean 175 A, Câmpulung Moldovenesc - Rarău, prin Izvorul Alb, de la Mănăstirea Sihăstria Rarăului spre intersecția cu parcarea de la pârtia de schi, au început, a anunțat primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură.

De la Mănăstirea Sihăstria Rarăului până pe platoul Rarău – Pietrele Doamnei se efectuează lucrări de terasamente și profilare în vederea pregătirii drumului pentru asfaltare.

Costurile de modernizare a acestui tronson, care va duce la îmbunătățirea condițiilor de transport și la valorificarea potențialului economic și turistic al zonei, datorită creșterii gradului de accesibilitate, sunt de aproximativ 25 de milioane de lei.

Investiția cuprinde execuția de lucrări de terasamente, lucrări de reparații ale podurilor și podețelor de pe traseu, lucrări de consolidare și apărare ale corpului drumului, lucrări pentru execuția structurii rutiere suple, cu straturi asfaltice, precum și lucrări de siguranța circulației și semnalizare rutieră.