Un incendiu puternic a izbucnit vineri după-amiază la o casă din localitatea Sălăgeni, comuna Dumbrăveni. Conform anchetei iniţiale a pompierilor, focul a fost pus intenţionat.
Au intervenit la fața locului pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Suceava, cu două autospeciale de stingere, și cu sprijinul lucrătorilor Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dumbrăveni.
La sosirea pompierilor militari ardeau generalizat acoperișul și camera de la etajul locuinței cu pericol de propagare la o anexă gospodărească și la o altă casă.
Au ars: acoperișul locuinței construit din lemn și acoperit cu tablă pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați, obiecte de mobilier, aparate electrocasnice și alte bunuri din interior.
„Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, au precizat pompierii.
Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, anexa gospodărească și locuința învecinată.