Directorul Casei Județene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu, a transmis un mesaj de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. „În fiecare an, în prima zi a lunii octombrie, ne gândim cu precădere la vârstnici, fie că sunt parte din familie, fie că sunt parte din comunitate. Este o zi pe care trebuie să le-o dedicăm în totalitate şi în care trebuie să ne amin­tim că datorită trecutului lor avem noi prezentul”, a spus Constantin Boliacu.

El a precizat că ziua de 1 octombrie, Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, îi oferă plăcutul prilej de a adresa tuturor pensionarilor, vârstnicilor suceveni, calde urări de sănătate, viaţă lungă şi liniştită alături de cei dragi. „În fiecare zi, avem datoria să le răspundem cu dragostea, recunoştinţa şi respectul cuvenit pentru munca şi experienţa lor de viaţă pe care cu dăruire şi nobleţe sufletească au ştiut să le transmită generaţiilor tinere. Deşi adresăm aceste urări în ziua de 1 octombrie, respectul nostru se îndreaptă în fiecare zi către persoanele de vârsta a treia, a căror înţelepciune trebuie valorificată în continuare, prin încurajarea de a participa activ la viaţa economică, politică, socială şi culturală, dar şi pentru promovarea unei imagini pozitive a îmbătrânirii, lipsită de discriminare, prin incluziune socială”, a mai declarat Boliacu. El a precizat că în calitate de director executiv al Casei Judeţene de Pensii Suceava, îi asigură pe cei vârstnici că în cadrul instituţiei pe care o conduce vor găsi mereu receptivitate şi disponibilitate pentru soluţionarea problemelor cu care se confruntă, cu respectarea cadrului legal existent în materie, în vigoare.

„Pentru eforturile, sacrificiile şi exemplele de demnitate şi echilibru pe care ni le oferiţi zilnic, pentru tot ceea ce reprezentaţi pentru noi, vă doresc tuturor celor care ne puteţi fi părinţi sau bunici, sănătate, bucurie în suflet şi puterea de a depăşi cu înţelepciune provocările zilelor noastre! 

Vă asigur de cele mai alese gânduri de preţuire şi vă doresc un sincer La Mulţi Ani!”, a încheiat Constantin Boliacu.