Lucrătorii de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași și de la Secția de Drumuri Câmpulung Moldovenesc au finalizat o nouă etapă de asfaltare a DN 17A, Sadova-Vatra Moldoviței.

O porțiune de 10 kilometri a acestui drum, 3 Movile – Paltinu – Vatra Moldoviței, are covor asfaltic nou, lucrările fiind finalizate în această săptămână.

Acest tronson finalizat vine după ce, anul trecut, s-au mai asfaltat zece kilometri, sectorul Sadova - 3 Movile.

În total, așadar, 20 de kilometri pe care se circulă în condiții excelente, pe un drum cu relief dificil cum este DN 17A.

Calitatea drumului a fost remarcată și de piloții care au participat, la finele săptămânii trecute, la Raliul Bucovinei, care a avut o probă de concurs pe DN 17 A.   

Printre alte probe, s-a ”alergat” la Sadova (12,30 km), Vatra Moldoviței (16,50 km), Sucevița (16,30 km) și Paltinul (12,20 km).

Lucrările au fost realizate de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași în regie proprie, de la oameni, utilaje și asfalt de la Secția de producție a instituției regionale aflate în subordinea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.