Polițiștii de la Rădăuți încearcă să stabilească dacă un bărbat ajuns pe aceste meleaguri tocmai de la Sighetu Marmației era venit la furat de prin casele oamenilor ori doar la cerșit.

Pe 1 decembrie, în jurul orei 11.00, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 de un bărbat care a anunțat că a prins un hoț care tocmai ieșea din curtea casei unde locuiește mama sa. Polițiștii deplasați pe strada Daciei l-au găsit pe rădăuțeanul în vârstă de 50 de ani care a declarat verbal că în timp ce se deplasa spre casa mamei sale a văzut un necunoscut care a ieșit din curtea acesteia, astfel că l-a oprit și a sesizat poliția, bănuind că este hoț. Suspectul a fost condus la sediul Poliției municipiului Rădăuți, asupra sa fiind găsită suma de 170 de lei. Bărbatul a declarat că banii provin din cerșit. Acesta avea după el și un rucsac cu haine și le-a spus polițiștilor că a venit și în trecut din municipiul Sighetul Marmației de mai multe ori pe raza municipiului Rădăuți pentru a cerși. â

Bărbatul a declarat că face bani doar din cerșit.

Mama celui care a sunat la 112 nu a sesizat dispariția vreunui bun. Cazul rămâne însă în atenția polițiștilor, care l-au luat în evidență pe bărbatul din Sighet.