În weekendul trecut a debutat noul sezon indoor de atletism în țara noastră. Prima competiție a avut loc la Bacău, este vorba de concursul open „Cupa Bistriței – Memorialul Nicolae Mihalache”, ajuns la ediția cu numărul 37. Printre remarcații întrecerii s-au aflat atleții de la CSM Suceava – CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, care au reușit să cucerească 7 medalii.

Astfel, Talida Sfarghiu a câștigat medalia de aur în probele de 1500 și 800 metri, în vreme ce Mădălina Sîrbu a încheiat prima la 3000 metri și a doua la 1500 metri.

De asemenea, Anca Moroșan s-a clasat a doua la 3000 metri, ca și colega ei Antonia Bodnariuc, care a luat startul în proba de 800 metri.

Dintre băieți s-a remarcat Cosmin Nisioiu, care s-a impus în proba de 800 metri.

Trebuie amintit că și cei mai mici sportivi ai grupei, este vorba de Cehreni Darius, Ivorciuc Sabrina, Carstiuc Anamaria, Chiriță Delia și Sesan Ilie, au avut o evoluție pozitivă.

„Pot spune că ne-am prezentat bine la primul concurs al anului, mai ales că majoritatea sportivilor noștri și-au depășit recordurile personale la competiția de la Bacău. Mulțumim Primăriei municipiului Câmpulung, primarului Mihăiță Negură și Consiliului Local pentru susținerea care ne-o acordă constant și sperăm să fim și în 2022 la nivelul așteptărilor”, a declarat antrenoarea Erzilia Țîmpău.