Strategia de dezvoltare turistică a municipiului Suceava a început să fie pusă în aplicare și prin participarea la târguri turistice naționale și internaționale.

Astfel, la finele săptămânii trecute, în perioada 17-20 martie 2022, împreună cu Consiliul Județean Suceava, municipiul Suceava a promovat tradițiile, cultura, gastronomia și portul din Bucovina.

„Cele mai frumoase locuri de vizitat ale Sucevei au fost prezentate la Târgul Internațional de Turism Map le Monde a Paris, situat în Centrul Expozițional din Paris. Suceava - Orașul Cetății de Scaun, merită descoperită și făcută cunoscută în întreaga lume”, a spus viceprimarul Lucian Harșovschi, care coordonează departamentul de turism din cadrul Primăriei Suceava.

Din delegația municipalității sucevene, pe lângă membrii departamentului de Turism a făcut parte și consilierul local Paul Ovidiu Hrițcu, desemnat în cadrul ședinței de CL din februarie.

La finele lunii februarie, municipiul Suceava a fost prezentat, cu atracțiile sale turistice, în cadrul  Târgului de Turism al României Romexpo.