Pe lângă anunțata intervenție a ACET care a necesitat întreruperea furnizării apei potabile pe două străzi din Suceava, dar și parțial în localitățile Lisaura, Tișăuți și Ipotești, în cursul zilei de joi a mai apărut și o avarie, în zona cartierului Europa.

Pentru remedierea avariei care afecta rețeaua de distribuție a apei potabile pe străzile Zorilor, Emil Cioran, Roma, Paris, Madrid, Berlin, Londra, Izvoarele Cetății, Petre Comărnescu, Universității, Bradului, dar și punctul termic Pompieri, echipa de intervenție a ACET a trebuit să golească conducta la care au apărut probleme.

Operațiunea s-a făcut la canalizarea de pe strada Universității, în zona cuprinsă între sediul Primăriei Suceava și cel al ISU (Pompieri), apa fiind revărsată pe carosabil, cu presiune.

Momentul a fost surprins de un cititor al ziarului, care a fotografiat “gheizerul” de apă potabilă, format în timpul operațiunii de remediere a avariei apărute în zona respectivă. Chiar dacă revărsarea respectivă de apă poate părea o risipă sau poate fi confundată cu o avarie, de fapt este o operațiune controlată, fără de care nu s-ar putea interveni la rețea.