Conducerea municipalității sucevene a inițiat o consultare publică în privința organizării Zilelor Orașului - ediția 2023, locuitorii fiind invitați să trimită propuneri și sugestii de evenimente care să fie organizate, dar și de artiști care să fie invitați, în limita bugetului alocat.

Primarul Ion Lungu a lansat miercuri, la conferința de presă, invitația de implicare a cetățenilor în organizarea Zilelor Sucevei, prin trimiterea de propuneri și sugestii.

„Mai sunt două luni și jumătate până când vor avea loc Zilele Sucevei – vrem să vedem și ce își doresc cetățenii pentru zilele de 24 și 25 iunie. Cei care au idei, au propuneri de proiecte, evenimente să le poată trimite până în data de 15 mai, la adresa de e-mail zilelesucevei@primariasv.ro”, a spus Ion Lungu.

Șeful municipalității sucevene a spus că, în primul rând, se așteaptă la propuneri în privința artiștilor care să fie invitați să susțină spectacole la Zilele Orașului, dar că sunt bine-venite și propunerile pentru diverse activități sportive sau concursuri.

Toate propunerile și sugestiile vor fi luate în considerare, cu mențiunea că toate evenimentele trebuie să poată fi realizate în limita bugetului alocat, de 500.000 lei.