Un șofer aflat în stare avansată de ebrietate a fost prins de polițiști la scurt timp după ce a tamponat o mașină în zona Gării Burdujeni. Respectivul tocmai ieșise din barul Havana aflat în apropiere, pe strada Jean Bart.

Luni noapte, în jurul orei 23.15, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată de un bărbat că pe strada Jean Bart din municipiul Suceava, zona Gării Burdujeni, a avut loc o tamponare, iar șoferul implicat a fugit.

Echipajul deplasat în zonă a identificat mașina suspectă pe strada Putna, cu avarii, iar lângă ea pe șofer. Acesta a recunoscut că a consumat mai multe beri, după care a plecat de la barul Havana de pe strada Jean Bart, cu autoturismul marca Honda, pe care l-a condus până pe strada Putna.

În urma verificării cu aparatul etilotest a rezultat că șoferul ieșit din crâșmă avea concentrația de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost dus de polițiști la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” și așteaptă la dosar rezultatul alcoolemiei în sânge.