Un accidentu rutier a avut loc, luni, în localitatea Bobiceşti, din judeţul Olt, fiind implicate două autoturisme şi un tir. Din primele informaţii sunt şase victime, patru persoane fiind în stop cardio-respirator, fiind activat planul roşu de intervenţie. UPDATE: O femeie a murit, iar doi copii şi un bărbat sunt în stop cardio-respirator, informează Mediafax.

O femeie a murit, iar doi copii şi un bărbat sunt în stop cardio-respirator, după ce autoturismele în care se aflau au fost implicate, luni după-amiază, într-un grav accident cu un TIR, în judeţul Olt, pe DN 65 la Pădurea Saru.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că în accident au fost implicate două autoturisme şi un TIR, în urma evenimentului rutier fiind încarcerate trei victime. Evenimentul s-a petrecut pe DN 65, în zona Pădurii Slatina.

 

În urma accidentului au fost şase victime, din care cinci în stare gravă, respectiv un bărbat şi doi copii, în vârstă de cinci-şase ani, toţi în stop cardio-respirator, şi un alt bărbat, şoferul TIR-ului, care are răni externe.