Un bărbat din Bucureşti a fost trimis în judecată,vineri, în stare de arest la domiciliu, pentru că, în timp ce pretindea că este ginecolog, ar fi comis 31 de violuri, 23 de fapte de agresiune sexuală, 48 de infracţiuni de violare a vieţii private şi fals material în înscrisuri oficiale, informează Mediafax.

Potrivit rechizitoriului, Bogdan Giuseppe ar fi creat, în perioada 2016 - februarie 2017, mai multe domenii de e-mail false, pe care le posta pe internet ca fiind adrese de corespondenţă pentru diferite interviuri de angajare. După ce primea solicitări din partea victimelor, bărbatul le trimitea la un cabinet de medicina muncii, el fiind medicul ce efectua consultul, explică procurorii.

92 de femei au vizitat cabinetul pentru examenul de medicina muncii, unde Bogdan Giuseppe a pretins că este psiholog (suspendat, de fapt, în profesie) şi ginecolog, calitate pe care nu a deţinut-o niciodată.

 

„După supunerea victimelor la un pretins examen psihologic, inculpatul îşi declina şi calitatea de medic ginecolog, inventând o serie de probleme medicale ginecologice de natură să alarmeze victimele. În acest mod inculpatul îşi convingea victimele să suporte un pretins control ginecologic, sub pretextul aplicării unor metode revoluţionare de eliminare a problemelor astfel identificate, urmărind în fapt satisfacerea propriilor nevoi sexuale. Pretinsele controale ginecologice se desfăşurau în faţa mai multor camere video disimulate în cabinet, cu care inculpatul înregistra activităţile respective, făcându-şi o veritabilă arhivă de materiale pornografice”, se arată într-un comunicat al procurorilor.