Un bărbat din Sibiu a fost arestat, joi, după ce ar fi recrutat din centre de plasament sau din familii sărace băieţi minori pentru relaţii sexuale, în vederea realizării unor filme pornografice, informează Mediafax. Un băiat de 13 ani a fost convins să întreţină relaţii sexuale după ce a fost drogat.

Procurorii DIICOT Sibiu au fost sesizaţi, miercuri, cu privire la faptul că un minor dintr-un centru de plasament de pe raza municipiului Sibiu, în vârstă de 13 ani, a fost abuzat sexual de către Faur Ilie Aurel, în vârstă de 43 de ani din municipiul Sibiu.

Bărbatul a realizat, cu ocazia întreţinerii actelor sexuale cu băiatul, mai multe materiale video pe care le-a prezentat şi altor beneficiari ai centrului pe care îi invita la domiciliu său.

Din probele administrate a rezultat că în vara acestui an copilul a fost supus la acte sexuale de către Faur Ilie Aurel la locuinţa acestuia din municipiul Sibiu, iar pentru a-l determina să fie de acord cu întreţinerea actelor sexuale inculpatul i-a oferit băuturi alcoolice şi etnobotanice.