Un bărbat în vârstă de 43 de ani din localitatea Agapia, judeţul Neamţ, a fost prins de poliţişti, el fiind suspectat că şi-a înjunghiat atât soţia, cât şi pe cei doi socri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanţii IPJ Neamţ au declarat joi că l-au prins pe bărbatul din localitatea Agapia bănuit că şi-a înjunghiat cu un cuţit soţia, dar şi pe cei doi socri.

"În urma căutărilor efectuate încă de la sesizarea faptei, colegii mei au reuşit astăzi prinderea bărbatului, în zona limitrofă casei sale. Acesta a fost reţinut şi, acum, este dus de poliţişti la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ, pentru audieri", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Robert Costan.

În funcţie de audieri şi de hotărârea procurorului de caz, suspectul ar putea fi propus pentru arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul era căutat de poliţişti de luni, după ce şi-a înjunghiat atât soţia, cât şi pe cei doi socri. La scurt timp de la incident, victimele au fost preluate de ambulanţe şi transportate inţial la Spitalul din Târgu-Neamţ, de unde au fost transferate la Spitalul Judeţean Neamţ.